Portfolio

Social media campagne – Corendon

Voor het Instagram account van Corendon wilden we meer leads naar de website genereren. Het Instagram account van Corendon is voor velen een inspiratie account, daarom heb ik een ander soort lay-out ontworpen dan Corendon normaal gesproken gebruikt. Deze lay-out straalt meer inspiratie uit dan de schreeuwerige en opvallende advertenties die Corendon normaal gesproken plaatst om aanbiedingen aan te kondigen. We merkten tijdens de campagne dat deze lay-out beter werkte op Instagram dan op Facebook. Dit toont aan dat je je doelgroep goed moet kennen op verschillende social media kanalen.
Media uiting – Specsavers

Voor Specsavers maakte ik maandelijks de ‘doordrop’ folder. Deze ontving je in je brievenbus met de nieuwste brillen en de beste aanbiedingen van dat moment. In deze ‘doordrop’ folder werd er een nieuwe collectie bekend gemaakt van het merk Superdry.
Huisstijl ontwerp – Stedyfood

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een goede huisstijl te hebben. Op deze manier ben je als bedrijf herkenbaar en straal je professionaliteit uit naar potentiƫle klanten. Voor het opstartende bedrijf Stedyfood heb ik een huisstijl ontworpen. Hun briefpapier en dergelijken producten vormen nu een samenhangend geheel.
Media uiting – Groningen vertrek

Corendon vliegt ook vanuit Groningen en dat heeft zo zijn voordelen, want je kan daar gratis parkeren! Om dit meer in de aandacht te brengen, heb ik een krantenadvertentie gemaakt die alleen in het noorden van het land werd uitgebracht.
Logo ontwerp – R. Hilhorst Stucadoorsbedrijf

Voor R. Hilhorst Stucadoorsbedrijf heb ik een nieuw logo ontworpen.
De wensen van de klant waren een stijlvol en strak design zonder effecten of schaduwen. Ik heb meerdere designs gemaakt en dit design sprak de klant het meeste aan. Een strak design, maar toch met een klein detail door het spaantje aan het plafond.
Stans ontwerp – Thee doosje

Als je beste vriendin jarig is en je een high tea cadeau wil doen!

Ik heb een vrolijk theedoosje ontworpen waar je zelf je favoriete theezakjes in kan doen om bijvoorbeeld als cadeau weg te geven.
Social media uiting – Cor & Don Quiz

Om de volgers van het Corendon Instagram account scherp te houden en een beetje extra kennis op te laten doen, maak ik maandelijks een Cor & Don Quiz. In deze quiz komen algemene kennisvragen voor die te maken hebben met de vakantiebestemmingen die Corendon aanbiedt.
Reischeque ontwerp – Gofun

Jaarlijks veranderen we de lay-out van de reischeques. Dit is het nieuwe ontwerp voor de GOfun reischeques van 2020.
Fotografie

Fotograferen is een van mijn favoriete bezigheden, zowel portret als landscape fotografie. Ik zoek altijd naar de juiste hoek, zodat alles perfect op de foto staat. Picture Perfect!šŸ“ø