About

Black Nyx?

Black Nyx, Nyx spreek je uit als ‘niks’, maar het is niet niks. De eerste vraag die ik vaak krijg is ‘ Waarom Black Nyx? Wat betekent het?’ Dat zal ik je uitleggen. 

Mijn naam is Selena Bordes. Selena is in de Griekse mythologie een godin, de maan godin. Ik ben erg blij met mijn naam en ik vind de betekenis erachter erg mooi. Ik ben mij dan ook gaan verdiepen in de Griekse mythologie, zo kwam ik erachter dat goden kinderen krijgen met hun broer of zus… Beetje vreemd. Nike is de god van de overwinning en Nyx is de godin van de nacht. Deze godin vond ik erg bij de maangodin passen. De maan die alleen in de nacht schijnt. Zo kwam ik op het idee van zwarte nacht ‘Black Nyx’. 
Mijn merknaam ligt dicht bij wie ik ben en ik heb indirect toch mijn naam verwerkt in mijn merk. 

Mijn werk

Mijn interesses zijn erg breed. Fotograferen, vormgeven en concepten bedenken. Ik vind het allemaal erg leuk, als ik maar creatief kan zijn!

Je kunt dan ook bij mij terecht voor al je vormgeving of fotografie opdrachten. Creativiteit, originaliteit en flexibiliteit zijn kernmerkend voor mijn USP’s. Ik vind het belangrijk dat mijn ontwerpen uniek zijn en dat het werk dat ik maak opvalt en er tussen uitspringt. De klant is mijn prioriteit en staat op nummer één. Ik vind het belangrijk om te weten wat de wensen van de klant zijn voordat ik iets ga maken. Ik geloof er ook heilig in dat je de mooiste dingen maakt als je het samen met de klant doet. De input van de klant is dan ook erg belangrijk om samen tot een mooi product komen. Om mijn werk te bekijken, klik hier voor mijn portfolio.