This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Travel   /  Malaga | Week 10

Malaga | Week 10

Een beetje laat maar hey beter laat dan nooit. Ik zit al ruim 3,5 maand in Malaga en ik heb nog 5 weken te gaan. Maar voor dat ik naar huis ga heb ik nog wel dingen op de planning staan. Volgende week komt een vriendin mij opzoeken en die week daarna ga ik een lang weekend naar de stad van Gaudi, Barcelona! Maar goed deze blog post is dus iets later dan ik had gewild maar wel eentje die op mijn blog moest want het was een top weekend!

Een paar weken gelden waren mijn ouders en mijn vriend langs gekomen in Malaga voor 4 dagen. We hebben zeker niet stil gezeten. Lekker wezen uiteten en 4 steden bezocht waaronder natuurlijk Malaga en daar naast Marbella, Ronda en Granada. Omdat mijn ouders een auto hadden gehuurd was het heel makkelijk om overal heen te rijden.

Marbella
Het oude gedeelte van Marbella is klein maar ook heel schattig met de smalle straatjes de kleine kerkjes en pleintjes waar je lekker op een terrasje kunt zitten onder de sinaasappelbomen.

DSC_2686

DSC_2710

DSC_2718

Ronda
De stad Ronda staat erg bekend om het stieren vechten in het centrum staat een grote arena voor gevechten. (Ik vind het maar een rare rare traditie/cultuur, maar goed…) Ronda heeft ook mooie dingen zoals de hoge brug en als je daar op staat kun je meters naar beneden kijken.

DSC_2768

DSC_2783 DSC_2789DSC_2771

Grananda
Last but not least, Granada! We waren hier op een zondag en helaas zijn op zondag alle winkels dicht, dus shoppen werd het niet maar daar hadden we ook geen tijd voor want als je in Granada bent moet je zeker het Alhambra zien. Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië.

DSC_2833

DSC_2998

DSC_2989

IMG_4261

COMMENTS

  • 13 mei 2017

    Mooie foto’s weer! Wat tof dat je nog naar Barcelona gaat, ah! Heerlijk.

POST A COMMENT