This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Travel   /  Tenerife | Week 9

Tenerife | Week 9

Woensdag stapten Elise en ik op het vliegtuig naar Tenerife om voor 4 dagen te surfen en om nog beter weer op te zoeken want het lag zo rond de 35 graden!

Van tevoren hadden we al een surfcamp geboekt. Eenmaal bij aankomst was dit iets anders dan dat we hadden verwacht. Aangezien ik niet echt zat te wachten op een gedeelde kamer met 3 andere jongens die met z’n 3e meer geluid maken dan een grasmaaier (want het gesnurk had mij de hele nacht wakker gehouden) dus hadden we na onze 1ste nacht maar een hotel geboekt.

Tenerife01

Tenerife0

Tenerife03

Omdat we niet meer bij het surfcamp zaten waren we vrij om ook andere leuke dingen te doen. Bij de kust van Tenerife staat het helemaal vol met kraampjes en winkeltjes met mensen die willen dat je met ze mee gaat op een boottocht, jetskiet huurt, snorkelen, boot huren etc. Dus ik had mij ook overgehaald om een boottocht te doen en dolfijnen en walvissen te zien. En het Siam park in Tenerife is zeker een aanrader als je van waterpretparken houd!

DSC_2628 DSC_2639

Het waren hele leuke dagen in Tenerife en ik had niet verwacht dat ik surfen zo leuk zou vinden. Over 2 weken ga ik op een surf weekend met EF dus kan ik nog meer oefenen.

POST A COMMENT