This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Travel   /  De week van Carnaval | Week 7

De week van Carnaval | Week 7

Na dat ik druk was met school, ziek ben geweest en niet heel veel had gedaan was deze week weer heel anders! Ik had een fiets gehuurd, mijn lieve vriendin Cody kwam langs, ik had voor school een presentatie over mijn eigenland in het Spaans en het was ook carnaval in Málaga!

IMG_3402

IMG_3574

18 Januari was de begin dag van carnaval. De winkelstraat in Málaga was omgetoverd in een rode loper met daar boven mooie verlichting. Omstebeurt kwamen er vrouwen met mooie kostuums langs lopen. Carnaval in Málaga was dit jaar van 18 Januari tot 26 Januari. De hele week was er ook elke avond wel iets te zien aan carnaval in de stad zoals optredens en optochten met kinderen.

Dinsdag kwam Cody aan in Málaga. Ik had wel school maar voor en na schooltijd hebben we heel veel gedaan. Zo zijn we naar het Alcazaba geweest. In het centum gelegen kasteel wat vroeger van de Moren was.

DSC_2497 DSC_2503 DSC_2504

We zijn naar de botanische tuin geweest. Dit was ontzettend mooi. De botanische tuin ligt bovenaan in de stad van Málaga.

DSC_2527DSC_2475DSC_2528

En we zijn misschien wel naar de beste plek geweest in Málaga en dat is de Hammam. Ik was nog nooit naar een sauna/spa geweest maar de Hammam was ontzettend mooi en relaxed. Helaas mocht ik binnen geen foto’s maken waar ik enorm van baal want het was nogmaals heel erg mooi. Zeker een aanrader als je een lange wandel dag hebt gehad in Málaga en je wilt echt goed uitrusten is dit wel de beste plek.

En om het bezoek van Cody goed aftesluiten zijn we lekker wezen eten op het dakteras van haar hostel en daarna ging Cody even suppen met de kleren aan… ach ja waarom ook niet het vliegtuig vertrok pas 4 uurtjes later.☺️

IMG_3693

POST A COMMENT