This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Travel   /  Malaga Spanje | Week 2

Malaga Spanje | Week 2

Hoe leuk ik vorige week zat te vertellen dat ik wel kon wennen aan de warme winter in Spanje was het deze woensdag de koudste dag in jaren voor de Spanjaarden in Malaga. En omdat ik mij totaal niet had voorbereid op 6/8 graden was ik toch maar de stad in gegaan om even een warme sjaal en een extra trui te kopen.

DSC_1832
Alcázar

De Spaanse lessen gaan langzamerhand steeds beter. Begin van de week vroeg ik mij af of ik het ooit wel zou gaan begrijpen maar deze vrijdag begon er een lampje te branden en als je iets begrijpt is het al meteen een stuk leuker. Mijn Spaanse woordenschat probeer ik steeds te verbreden door vele woordjes op te schrijven en simpelweg blijven herhalen. Ik vind het een lastige taal en had ook niet verwacht dat het makkelijk zal zijn maar het is pas mijn 2e week. De docenten zijn erg vriendelijk en willen ook dat je alleen maar Spaans praat. Voor de beginners groep is dat wel lastig maar je moet het doen met de woorden die je kent en de directe verbetering van de docenten helpen erg goed om je zinsverbanden te laten kloppen.

Nu even genoeg over school gehad. Want dit weekend stond Sevilla op de planning en dat was weer een goede gelegenheid om een paar leuke foto’s te maken van de stad en de mooie gebouwen.

DSC_1919
Plaza de España

DSC_1934
Plaza de España

DSC_1884
Giralda

Sevilla is zeker een aanrader om is een keer naar toe te gaan. Ik zou er zelf nog een keer graag heen willen om alles rustig te kunnen bekijken. Met de tour van EF vond ik het zelf nogal gehaast en alles werd in het Spaans verteld dus begreep ik ook niet wat nou precies het verhaal was achter de grote gebouwen en de mooie tuin van Alcázar. Maar buiten dat is het al heel leuk om lekker rond te lopen!

COMMENTS

  • 22 januari 2017

    WHAT THE FUADKAS MOOIE FOTO’S! LEKKER BEZIG!

POST A COMMENT