This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Travel   /  Malaga Spanje | Week 1

Malaga Spanje | Week 1

Al 1 week! wat gaat de tijd eigelijk snel. Vorige week kwam ik hier aan en had ik geen idee hoe en wat. Nu een weekje verder heb ik mijn eerste Spaanse lessen gehad en het uitgaansleven al ontdekt. Ook blijf ik mij verbazen over de lage prijzen als we gaan uiteten en ik kan al wennen aan de winter in Malaga, de temperatuur ligt hier zo rond de 17 graden en het zonnetje schijnt eigelijk de hele dag ☀️.

image3

De reden dat ik naar Spanje (Malaga) ben gegaan is om Spaans te leren. Naast dat ik Spaans een hele mooie taal vind doe ik dit vooral voor me zelf om weer ervaringen op te doen en in de toekomst te kunnen reizen door zuid-Amerika en Spaans is een veel gesproken taal in de wereld.

DSC_1785

Mijn doel is om komende 5 maanden goed Spaans te spreken en hoop ik niveau B2 te kunnen halen. Daar naast wil ik alle mooie plekjes van Malaga en de rest van Andalusia ontdekken. Weekendje Portugal staat ook al in de planning, carnaval in Spanje sla ik zeker niet over en er komen nog zeker meer leuke dingen op de planning.

DSC_1696

COMMENTS

  • 16 januari 2017

    Ahhhhh wat heerlijk en wat goed dat je er al zo van geniet! Die foto’s ook. 😍

POST A COMMENT