This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Beauty   /  MAC | Nutcracker Sweet Peach Face Compact

MAC | Nutcracker Sweet Peach Face Compact

Omdat ik jarig was geweest en een Douglas cadeaubon had gekregen was het weer een goede reden om voor mij zelf iets moois te kopen bij de Douglas. Online had ik al een beetje gekeken naar highlighter want die had in nog niet in mijn make-up assortiment. Nu zag ik dat MAC nieuw highlighter heeft in hun collectie en die wilde ik wel even gaan testen, maar toen ik de winkel binnen kwam had mac een nieuwe limited edition lijn binnen en daar zat ook een hele mooi highlighter + blush tussen de Nutcracker Sweet Peach Face Compact! Tja deze kan ik dus niet laten liggen 😇.

dsc_1477

De blush en de highlighter zitten in een mooi compact doosje met daar in een spiegeltje.

dsc_1476

dsc_1524

Op de bovenstaande foto kan je zien dat ik highlighter onder mijn wenkbrauw heb aangebracht en iets boven mijn wangen✨.

dsc_1492

De Sweet Peach Face Compact is verkrijgbaar bij MAC, MAC Douglas en de online winkel van MAC voor €39.

x Selena

POST A COMMENT