TommyxGigi | Minikoffer

Al een tijdje was ik opzoek naar een nieuwe zwarte tas, niet te klein want ik wil er wel wat in kunnen doen maar ook niet te groot… Nergens kon ik de tas vinden die ik leuk vond tot dat TommyHilfiger met een nieuwe collectie kwam in samen werking met Gigi Hadid. Ik zat te kijken wat er allemaal nieuw binnen was gekomen en toen zag ik hem! De tas die perfect is voor mij! Niet te klein niet te groot en een super leuk model!

dsc_1267 dsc_1282

De voering van de tas staat helemaal vol met Gigi. Verder heb je 3 handige opberg vakjes waar je o.a. je telefoon in kan opbergen en je hebt 1 binnen vakje met een rits. Wat ik ook erg fijn vind is dat mijn te grote portemonnee er in kan, mobiel, camera en als ik zou willen ook nog een flesje water en een boek!(Gaat meer in dan je denkt) De maten van de tas zijn 19cm breed, 23cm hoog en 10cm diep.

dsc_1277

Wat ik altijd heel fijn vind is dat aan de onderkant van tassen vier kleine beschermknopjes zitten zodat de onderkant van je tas niet beschadigd of vuil wordt als je je tas ergens neerzet.

dsc_1270

Verder heb je een hengels bij te tas wat ik heel fijn vind en een mooie opberghoes waar heel groot GIGI HADID op staat “LOVE IT!”

X Selena

1 Comment

  • Reply Shiralee 3 november 2016 at 17:55

    Jaaaaa, hij is cute <3

  • Leave a Reply