Vakantie foto’s | Hema polaroid foto’s

Ik ben al een tijdje terug van een heerlijke vakantie en weer druk aan het werk. Ik kijk met veel plezier terug naar alle leuke foto’s die ik heb gemaakt.

Nu heb ik op vakantie veel foto’s gemaakt, maar zo als elk jaar zet ik die op mijn laptop in een mapje en kijk je er eigenlijk niet meer naar om. Daar wilde ik dus iets anders op verzinnen dat ik de leuke herinneringen niet vergeet. Bij de Hema website kan je zo als de meeste weten je foto’s laten afdrukken en nu zag ik dat je ze ook heel leuk op polaroid formaat kan afdrukken. Super leuk want ik heb al van mijn Instax mini 8 polaroid camera een aantal foto’s gemaakt. alleen die zijn wel echt mini dus heb ik bij Hema de foto’s op een maatje groter laten afdrukken.

Hema polaroid foto's

Het werkt heel simpel je gaat naar de website van Hema en klikt het formaat aan waar jij je foto’s op wilt laten afdrukken en +\- 3 werkdagen kan je ze ophalen bij de Hema winkel bij jou in de buurt.

Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad!

X Selena

2 Comments

  • Reply Shiralee 24 september 2016 at 17:37

    Super leuk gedaan! Scheelt weer op het aanschaffen van een polaroid camera. Leuk plantje trouwens, haha, nu weet ik weer welke je bedoeld 😉

  • Reply Rachel 5 oktober 2016 at 15:49

    Wat onwijs leuk ik hou ervan!

  • Leave a Reply