Real Techniques | Make-up Kwasten

Mijn nieuwe set make-up kwasten wil ik graag met jullie delen vandaag. De Real Techniques kwasten speciaal voor je ogen en wenkbrauwen was al een lange tijd een must have voor mij. Ik was al een tijdje aan het stuntelen met leuke oog looks maar had daar nooit de juiste kwasten voor. En een goede kwast is het halve werk toch?

DSC_1107

Van links naar rechts:
– Fine liner brush
– Accent brush
– Brow brush
– Base shadow brush
– Deluxe crease brush

De haren van de kwasten zijn gemaakt van synthetisch. Het zijn zachte kwasten die heel fijn aan voelen op de huid. Het houd de pigment van de oogschaduw goed op de kwast en blend de kleuren mooi en gelijkmatig uit.

DSC_1102

De kwasten zitten in een handig etuitje waar je ze netjes in kan opbergen zo dat ze langer mooi blijven als je ze ergens mee naar toe wilt nemen.

DSC_1108

De kwasten zijn nu ook verkrijgbaar bij de Etos of online bij Boozyshop.

X Selena

 

3 Comments