Q&A a day |Potter Style

In 5 jaar tijd kan je gedachten of je mening over dingen erg veranderen of misschien juist niet. Om dat bij te kunnen houden en terug te willen lezen heb ik het Q&A a day boekje je krijgt 1 jaar lang elke dag 1 vraag die je 5 jaar lang herhaalt. Op die manier kan je terug lezen wat jou antwoorden waren die dag.

Vragen zoals: Wat heb je gisteravond gegeten of wat maakt jou gelukkig? 365 vragen

Er zijn meerder varianten van het Q&A boekje maar waarom ik deze zo leuk vind is omdat het een potter style heeft en hij is makkelijk om mee te nemen want het boekje is niet heel groot 15,8×10,5 cm is dus erg handig als je op vakantie gaat kan die gewoon makkelijk mee in je koffer of je handtas. De pagina’s van het boekje hebben een goud randje en het heeft een harde kaft, er zijn ook varianten met een paperback.
DSC_0397

DSC_0378

DSC_0389

De boekjes zijn niet verkrijgbaar in alle boeken winkels. Ik heb mijn boekje in Dusseldorf gekocht in een grote boeken winkel, maar je kan het ook bestellen via bol.com

DSC_0374

Zelf gebruik ik het boekje volop! Het is echt een musthave en na 5 jaar kan je altijd nog terug lezen hoe je over dingen dacht! En ja soms vergeet ik wel een dag of 2 maar leg het naast je bed met een pen er bij en elke avond even een vraag beantwoorden.

X Selena

 

No Comments

Leave a Reply