This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Blog

Home  /  Outfit   /  Outfit of the day | Denim Jacket

Outfit of the day | Denim Jacket

Vandaag deel ik graag mijn aller eerste post en ook mijn favorite demin jacket!

_MG_8289_MG_8239

Dit is mijn eerste ‘aparte broek’ die ik in mijn kast heb hangen. Over het algemeen zijn het spijkerbroeken of zwarte broeken. Maar voor de verandering vond ik het wel leuk om iets ander te hebben dan een standaard broek. En ik ben er enorm blij mij! Ik vind het erg leuk staan en hij zit ook lekker comfy.

_MG_8330

Mijn Mipacha schoenen zijn mijn favorieten schoenen ze lopen heel lekker en omdat ze wit zijn passen ze ook bijna overal bij. Wel is het lastig om ze mooi wit te houden maar dat heb ik wel met meerdere witten schoenen moeite mee. Ze zijn van echt leer en kan je dus makkelijk met een doekje schoonmaken

_MG_8265

 

Denim jack – The Sting
Top – H&M
Broek – The Sting
Schoenen – Mipacha

COMMENTS

 • 27 mei 2016

  Hiiii <3 ein-de-lijk je eigen blogje, hihi. Vind je broek echt geweldig. <3

 • 28 mei 2016

  Super leuke broek! X

 • 31 mei 2016

  Toffe outfit het staat je erg goed liefs

 • 4 juli 2016

  Je jasje is heel leuk! Ik hou ook zo van denim jackets!

POST A COMMENT